Macaroanele se pun la fiert in apa sarata cam 8 minute. Se scot si se lasa sa se stoarca. Painea se taie in cubulete si se prajeste in 2 linguri de u
Macaroanele se pun la fiert in apa sarata cam 8 minute. Se scot si se lasa sa se stoarca. Painea se taie in cubulete si se prajeste in 2 linguri de ulei, pana devine aurie-maronie. Se scot feliile.
Carnea se prajeste pe toate partile in 2 linguri de ulei fierbinte cam 10 minute. Se da cu sare si piper si se lasa sa se raceasca.
Salata se rupe in bucatele mici, castravetele se taie in felii, morcovii se taie in felii subtiri pe diagonala. Usturoiul se preseaza. Oul, usturoiul si mustarul se bat cu telul. In timp ce se bate, se pune uleiul putin cate putin. Se pune sare, piper si zeama de lamaie.
Salata, castravetele, morcovii si macaroanele se amesteca. Pieptul de pui se taie in felii. Se pun crutoanele (painea prajita cubulete) pe salata si se stropeste cu sosul preparat.
Are 640 Kcal.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii