Se scurg toate ingredientele de zeama (in strecuratoare), se taie sunca felii, cam de 1 cm late si 2-3 cm lungime, iar prazul se taie rondele subtiri.
Se scurg toate ingredientele de zeama (in strecuratoare), se taie sunca felii, cam de 1 cm late si 2-3 cm lungime, iar prazul se taie rondele subtiri. Ouale se taie si ele rondele, dupa ce s-au racit. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se amesteca cu maioneza din borcan si se da la rece pana a doua zi.
Se poate servi ca garnitura la gratare, fripturi sau ca atare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii