Salata se spala foarte bine si apoi se desfac frunzele. Sunca se taiem in felii subtiri, cascavalul si rosiile se taie rondele. Intr-un castron ameste
Salata se spala foarte bine si apoi se desfac frunzele. Sunca se taiem in felii subtiri, cascavalul si rosiile se taie rondele. Intr-un castron amestecam ulei de masline cu otet din vin alb, condimentele prospete, sare si piperul macinat. Adaugam ingredientele taiate si le amestecam cu restul, apoi punem in frigider.
Il lasam la rece aprox. ½ ora apoi punem in farfurii.
Alte retete salate recomandate
Salata de orez
Salata de oua
Salata morcovi
Salata mexicana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii