Punem pastele sa fiarba in apa clocotita, conform instructiunilor de pe cutie. Dupa ce au fiert se trec prin jet de apa rece si se pun in sita. Separa
Punem pastele sa fiarba in apa clocotita, conform instructiunilor de pe cutie.
Dupa ce au fiert se trec prin jet de apa rece si se pun in sita.
Separat spalam sparanghelul si se dau in clocote cu sare si o lingurita de ulei.
Se spala si se curat ardeiii apoi se calesc in putin ulei de masline.
Se inabuse apoi se amesteca cu pastele scurse.
Castravetii se spala bine si se taie felii.
Salata se condimenteaza cu sare si piper.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii