O salata satioasa.
Intr-un vas, punem rucola, taiem sfecla rosie cubulete, o asezam in mijloc. Rosia se taie feliute subtiri, se aranjeaza pe margini de jur imprejur. Cuburile de mozzarella le taiem in jumatate si le aranjam peste salata. Cu o lingurita, scoatem samburii din rodie si ii punem peste salata. Se stropeste cu uleiul de masline si se stoarce lamaia, punem sare si piper. Ouale se fierb circa 4-5 minute, sa fie tari. Se taie rondele si se orneaza salata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii