Desfacem frunzele de salata (sau cicoare), le spalam, apoi le uscam. Castravetele il spalam si il curatam subtire. Curatam bine sub apa capsunile, le
Desfacem frunzele de salata (sau cicoare), le spalam, apoi le uscam. Castravetele il spalam si il curatam subtire. Curatam bine sub apa capsunile, le scurgem, le rupem coditele si le taiem felii, in lungime. Sunca afumata se taie felii subtiri. Amestecam smantana, iaurtul si praful de ghimbir. Punem intr-un vas mai adanc frunzele de salata sau cicoare, asezam peste ele feliile de castravete, capsunile taiate si feliile de sunca. Se toarna in completare sosul. Se serveste imediat.
Pofta buna! Aici veti gasi alte retete de salate: Salata cu carne de vita, Salata verde cu sunca afumata, Salata de creier
Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burdufPentru ca am gasit spanac proaspat pe piata, am preparat o delicioasa Placinta cu spanac, omleta si branza.Am zis sa mai...
Placinta cu spanac, omleta si branzaDe obicei fac mâncarea de fasole fără carne, dar pentru că am nimerit nişte afumătură mai grasă şi am avut câţiva...
Iahnie de fasole cu afumatura si carnatiPentru ca este vara, am folosit vinete albe, care mi-e imi par mai dulci si mai frumoase, si de asemenea am gasit in piata...
Musaca in stil grecescSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii