Prima data pregatim maioneza din galbenusul crud, peste care se pune o lingurita de mustar, putina sare si.zeama de la jumatate de lamiie. Uleiul se
Prima data pregatim maioneza din galbenusul crud, peste care se pune o lingurita de mustar, putina sare si.zeama de la jumatate de lamiie.
Uleiul se adauga incet, timp in care se amesteca repede cu o lingura de lemn.
Cand maioneza esté gata, se pregatesc andivele. Se curata de foile vestede, se desfac frunzele si se taie bucati mici de 1 cm.
Se sareaza usor, se amesteca cu felii de mar, se acopera cu maioneza.
Maioneza se poate subtia cu o lingura de smantana.
Alte sugestii de salate
Salata de rosii
Salata andive

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii