Prima data pregatim maioneza din galbenusul crud, peste care se pune o lingurita de mustar, putina sare si.zeama de la jumatate de lamiie. Uleiul se
Prima data pregatim maioneza din galbenusul crud, peste care se pune o lingurita de mustar, putina sare si.zeama de la jumatate de lamiie.
Uleiul se adauga incet, timp in care se amesteca repede cu o lingura de lemn.
Cand maioneza esté gata, se pregatesc andivele. Se curata de foile vestede, se desfac frunzele si se taie bucati mici de 1 cm.
Se sareaza usor, se amesteca cu felii de mar, se acopera cu maioneza.
Maioneza se poate subtia cu o lingura de smantana.
Alte sugestii de salate
Salata de rosii
Salata andive
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataPentru că ador roșiile de grădină bine coapte, iar supele cu gust intens de roșii sunt preferatele mele, am preparat o...
Supa crema de rosii cu dovlecel servita cu rulouri din foietajOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii