Prima data pregatim maioneza din galbenusul crud, peste care se pune o lingurita de mustar, putina sare si.zeama de la jumatate de lamiie. Uleiul se
Prima data pregatim maioneza din galbenusul crud, peste care se pune o lingurita de mustar, putina sare si.zeama de la jumatate de lamiie.
Uleiul se adauga incet, timp in care se amesteca repede cu o lingura de lemn.
Cand maioneza esté gata, se pregatesc andivele. Se curata de foile vestede, se desfac frunzele si se taie bucati mici de 1 cm.
Se sareaza usor, se amesteca cu felii de mar, se acopera cu maioneza.
Maioneza se poate subtia cu o lingura de smantana.
Alte sugestii de salate
Salata de rosii
Salata andive
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii