Ardeii copti se taie pe latime in fasii de 2 cm si se pun intr-un castron. Usturoiul se piseaza cu putina sare. Se amesteca cu putin iaurt si se toarn
Ardeii copti se taie pe latime in fasii de 2 cm si se pun intr-un castron. Usturoiul se piseaza cu putina sare. Se amesteca cu putin iaurt si se toarna peste ardei. Se amesteca bine, dupa care se adauga restul iaurtului. Se potriveste de sare si piper si se presara patrunjel tocat deasupra.
Se poate servi ca salata, ca aperitiv sau garnitura la cartofi prajiti
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara
Ciorba de loboda cu omletaO placintica e mereu binevenita la masa omului, in orice moment al zilei...
Placinta cu branza si stafide
Comentarii