Spalam cartofii cu buretele de sarma si se pun la fiert cu coaja cu tot. Intr-o alta oala punem la fiert morcovii, telina, albitura si puiul. Scoatem
Spalam cartofii cu buretele de sarma si se pun la fiert cu coaja cu tot. Intr-o alta oala punem la fiert morcovii, telina, albitura si puiul. Scoatem legumele cand ai fiert si punem mazarea in aceeasi apa. Cartofii raciti se decojesc si se taie foarte marunt. La fel se toaca legumele fierte si puiul. Castravetii si gogosarii se strang un pic in mana sa se scurga de zeama si se toaca si ei. Se pot pune dup gust. Le amestecam pe toate cu putina sare, mustar, piper si apoi se adauga maioneza dupa gust. Se aseaza pe platou, se imbraca in maioneza si se decoreaza.
Alte retete culinare recomandate:
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Sarmale de post
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii