Spalam cartofii cu buretele de sarma si se pun la fiert cu coaja cu tot. Intr-o alta oala punem la fiert morcovii, telina, albitura si puiul. Scoatem
Spalam cartofii cu buretele de sarma si se pun la fiert cu coaja cu tot. Intr-o alta oala punem la fiert morcovii, telina, albitura si puiul. Scoatem legumele cand ai fiert si punem mazarea in aceeasi apa. Cartofii raciti se decojesc si se taie foarte marunt. La fel se toaca legumele fierte si puiul. Castravetii si gogosarii se strang un pic in mana sa se scurga de zeama si se toaca si ei. Se pot pune dup gust. Le amestecam pe toate cu putina sare, mustar, piper si apoi se adauga maioneza dupa gust. Se aseaza pe platou, se imbraca in maioneza si se decoreaza.
Alte retete culinare recomandate:
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Sarmale de post
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii