Salata de boeuf cu piept de pui este excelenta ca aperitiv pentru mesele festive, insa poate fi facuta si pentru o masa intima in familie.
Umplutura:
Se curata legumele de coaja si se pun impreuna cu carnea la fiert cu un praf de sare. Daca legumele sunt fierte, ne putem da seama daca le testam cu furculita, le scoatem si mai lasam carnea inca un pic sa fiarba.
Se lasa sa se raceasca, se toaca marunt legumele, carnea si castravetii si se pun intr-un vas mare.
Maioneza:
Fierbem 2 oua, iar galbenusurile le amestecam cu galbenusul crud pana obtinem o compozitie omogena, fara cocoloase. Cu ajutorul unei linguri de lemn se misca in aceeasi directie si adaugam uleiul putin cate putin pana obtinem maioneza de care avem nevoie.
Dupa terminarea maionezei amestecam totul, apoi ornam dupa bunul plac si o dam la frigider.
Sursa de inspiratie: http://www.teobucatar.ro/2011/12/salata-de-boeuf.html
Produsele Philips sunt de cea mai buna calitate si mi-ar placea sa castig un mixer vertical pentru usurarea muncii mele.
Salata de boeuf cu piept de pui se serveste rece.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacChia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva...
Budinca de chia cu fructeRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb• taie rosiile cuburi mai mari• adauga-le in blenderul performant Oster Versa impreuna cu apa si busuiocul
Supa crema de rosii cu busuiocUn aperitiv deosebit, foarte gustos si usor de facut. O sa va surprindeti familia si musafirii intr-un mod placut cu acest...
Ardei umpluti cu branza
Comentarii