Se pun la fiert cu apa rece cartofii in coaja spalati si se fierb la foc mic. Se iau de pe foc, se decojesc, se taie felii si, calzi inca, se amesteca
Se pun la fiert cu apa rece cartofii in coaja spalati si se fierb la foc mic. Se iau de pe foc, se decojesc, se taie felii si, calzi inca, se amesteca cu ceapa taiata solzisori, maslinele, albusul rascopt taiat fisii, otetul in care s-a dizolvat sarea si zaharul. Sosul de mustar se prepara astfel: se farima bine galbenusurile sau se dau prin sita, se amesteca intii cu mustarul, apoi cu uleiul pus picatura cu picatura si, la sfirsit, se subtiaza cu smintina. Se pipereaza si se toarna peste salata.
Se serveste dupa 2-3 ore
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii