Se pun la fiert cu apa rece cartofii in coaja spalati si se fierb la foc mic. Se iau de pe foc, se decojesc, se taie felii si, calzi inca, se amesteca
Se pun la fiert cu apa rece cartofii in coaja spalati si se fierb la foc mic. Se iau de pe foc, se decojesc, se taie felii si, calzi inca, se amesteca cu ceapa taiata solzisori, maslinele, albusul rascopt taiat fisii, otetul in care s-a dizolvat sarea si zaharul. Sosul de mustar se prepara astfel: se farima bine galbenusurile sau se dau prin sita, se amesteca intii cu mustarul, apoi cu uleiul pus picatura cu picatura si, la sfirsit, se subtiaza cu smintina. Se pipereaza si se toarna peste salata.
Se serveste dupa 2-3 ore
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii