Spalam zarzavatul si se pune la fiert in apa cu sare. Cind este gata, se scoate si se taie cubulete, se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie fe
Spalam zarzavatul si se pune la fiert in apa cu sare. Cind este gata, se scoate si se taie cubulete, se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii subtiri si se asaza in salatiera.
Luam sfeclele si le fierbem separat, se curata cind sint gata si se taie cubulete mici.
Se pun astfel pregatite peste zarzavatul din salatiera. Se curata ouale de coaja, se scot galbenusurile, se pun intr-un vas adinc, se sfarima cu furculita, se amesteca cu mustarul, cu uleiul, otetul; sardelele tocate fin si castravetii taiati marunt.
Sosul se amesteca intr-un singur sens.
Cind s-a omogenizat, sosul se toarna peste legume, se amesteca usor cu o furculita, lucrind de jos in sus, apoi
se orneaza cu feliute de castravete murat si albus de ou taiat in forme geometrice.
Se tine salata la rece o ora, dupa care se poate servi.
Alte retete
Salata de cartofi
Socata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii