Spalam zarzavatul si se pune la fiert in apa cu sare. Cind este gata, se scoate si se taie cubulete, se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie fe
Spalam zarzavatul si se pune la fiert in apa cu sare. Cind este gata, se scoate si se taie cubulete, se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii subtiri si se asaza in salatiera.
Luam sfeclele si le fierbem separat, se curata cind sint gata si se taie cubulete mici.
Se pun astfel pregatite peste zarzavatul din salatiera. Se curata ouale de coaja, se scot galbenusurile, se pun intr-un vas adinc, se sfarima cu furculita, se amesteca cu mustarul, cu uleiul, otetul; sardelele tocate fin si castravetii taiati marunt.
Sosul se amesteca intr-un singur sens.
Cind s-a omogenizat, sosul se toarna peste legume, se amesteca usor cu o furculita, lucrind de jos in sus, apoi
se orneaza cu feliute de castravete murat si albus de ou taiat in forme geometrice.
Se tine salata la rece o ora, dupa care se poate servi.
Alte retete
Salata de cartofi
Socata
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii