Ceapa se curata, se taie solzisori subtiri; Intr-un litru de apa se fierbe ceapa taiata cu frunzele de dafin, cu piperul si delikatul timp de 10-15 m
Ceapa se curata, se taie solzisori subtiri;
Intr-un litru de apa se fierbe ceapa taiata cu frunzele de dafin, cu piperul si delikatul timp de 10-15 minute, pina cind ceapa devine usor transparenta semifiarta. Se strecoara ceapa, printr-o strecuratoare, zece minute, se lasa sa se scurga bine de apa, se indeparteaza frunzele de dafin si boabele de piper.
Dintr-un galbenus si 150 ml. de ulei se face o maioneza la care se adauga smntina, mustarul si zaharul (optional); sosul astfel obtinut se amesteca cu ceapa, se potriveste se sare.
Se serveste ca atare
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDin categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii