Alegeti ciuperci tinere, mici si frumoase, curatati-le si taiati-le in felii subtiri. Separat, curatati ceapa, taiati-o julien si caliti-o intr-un va
Alegeti ciuperci tinere, mici si frumoase, curatati-le si taiati-le in felii subtiri.
Separat, curatati ceapa, taiati-o julien si caliti-o intr-un vas de teflon, pe foc domol, pana cand se aureste putin.
Adaugati ciupercile si rosiile taiate felii mari si lasati preparatul sa fiarba la foc domol pana cand sosul scade potrivit.
Serviti salata rece.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii