Spalam conopida, o desfacem in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se scoate cind a fiert, se pune in salatiera si se acopera cu maioneza fa
Spalam conopida, o desfacem in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se scoate cind a fiert, se pune in salatiera si se acopera cu maioneza facuta din galbenusul crud, mustarul, zeama de la jumatate de lamiie si uleiul adaugat picatura cu picatura.
Maioneza se subtiaza cu o lingura de smintina.
Cind salata este gata, se presara deasupra patrunjel
verde tocat.
Se serveste in aceeasi zi
Alte retete
Salata de vinete cu maioneza
Socata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii