Conopida o spalam si o desfacem in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se scoate cind a fiert, se pune in salatiera si se acopera cu maione
Conopida o spalam si o desfacem in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare.
Se scoate cind a fiert, se pune in salatiera si se acopera cu maioneza facuta din galbenusul crud, mustarul, zeama de la jumatate de lamaie si uleiul adaugat picatura cu picatura. Maioneza se subtiaza cu o lingura de smantana.
Cand salata este gata, se presara deasupra patrunjel
verde tocat.
Alte retete cu salata
Salata varza
Salata vinete

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii