Conopida o spalam si o desfacem in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se scoate cind a fiert, se pune in salatiera si se acopera cu maione
Conopida o spalam si o desfacem in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare.
Se scoate cind a fiert, se pune in salatiera si se acopera cu maioneza facuta din galbenusul crud, mustarul, zeama de la jumatate de lamaie si uleiul adaugat picatura cu picatura. Maioneza se subtiaza cu o lingura de smantana.
Cand salata este gata, se presara deasupra patrunjel
verde tocat.
Alte retete cu salata
Salata varza
Salata vinete
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii