Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert morcovul, patrunjelul, telina, ceapa, sare, ½ foaie de da
Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert morcovul, patrunjelul, telina, ceapa, sare, ½ foaie de dafin. Dupa cea a fiert zarzavatul, se mai adauga o lingura de otet si creierul. Se fierbe 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca impreuna cu zarzavatul. Se taie felii, se aseaza pe farfurie astfel: la mijloc in lungimea farfuriei se aseaza suprapuse feliile de creier, iar de o parte si de alta se aseaza zarzavatul taiat bucatele si masline. Deasupra se toarna un sos de ulei, otet, patrunjel verde tocat. Se poate turna si un sos maioneza cu mustar si castraveciori tocati fin. Se garniseste cu patrunjel verde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii