Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert morcovul, patrunjelul, telina, ceapa, sare, ½ foaie de da
Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert morcovul, patrunjelul, telina, ceapa, sare, ½ foaie de dafin. Dupa cea a fiert zarzavatul, se mai adauga o lingura de otet si creierul. Se fierbe 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca impreuna cu zarzavatul. Se taie felii, se aseaza pe farfurie astfel: la mijloc in lungimea farfuriei se aseaza suprapuse feliile de creier, iar de o parte si de alta se aseaza zarzavatul taiat bucatele si masline. Deasupra se toarna un sos de ulei, otet, patrunjel verde tocat. Se poate turna si un sos maioneza cu mustar si castraveciori tocati fin. Se garniseste cu patrunjel verde.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe dragul ciupercilor champignons, dar și a ardeilor grași dulci, am făcut ieri o tocăniță excelentă, foarte...
Tocanita de ciuperci cu ardei grasiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii