Fasolea se pune la fiert cu un morcov si uri pastirnac. Cind se poate consuma, se trece prin sita cu zarzavat cu tot, se pune intr-un vas adinc si se
Fasolea se pune la fiert cu un morcov si uri pastirnac. Cind se poate consuma, se trece prin sita cu zarzavat cu tot, se pune intr-un vas adinc si se amesteca cu usturoi pisat si
sare, dupa gust.
Cind se pune usturoiul se poate adauga si putin ulei
(salata va fi mai gustoasa).
Se asaza fasolea in salatiera, se orneaza cu ceapa prajita in ulei si colorata cu bulion.
Salata se pune la rece, se serveste in aceeasi zi sau de pe o zi pe alta, cu muraturi alaturi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii