Fasolea se pune la fiert cu un morcov si uri pastirnac. Cind se poate consuma, se trece prin sita cu zarzavat cu tot, se pune intr-un vas adinc si se
Fasolea se pune la fiert cu un morcov si uri pastirnac. Cind se poate consuma, se trece prin sita cu zarzavat cu tot, se pune intr-un vas adinc si se amesteca cu usturoi pisat si
sare, dupa gust.
Cind se pune usturoiul se poate adauga si putin ulei
(salata va fi mai gustoasa).
Se asaza fasolea in salatiera, se orneaza cu ceapa prajita in ulei si colorata cu bulion.
Salata se pune la rece, se serveste in aceeasi zi sau de pe o zi pe alta, cu muraturi alaturi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii