Fasolea se pune la fiert cu un morcov si uri pastirnac. Cind se poate consuma, se trece prin sita cu zarzavat cu tot, se pune intr-un vas adinc si se
Fasolea se pune la fiert cu un morcov si uri pastirnac. Cind se poate consuma, se trece prin sita cu zarzavat cu tot, se pune intr-un vas adinc si se amesteca cu usturoi pisat si
sare, dupa gust.
Cind se pune usturoiul se poate adauga si putin ulei
(salata va fi mai gustoasa).
Se asaza fasolea in salatiera, se orneaza cu ceapa prajita in ulei si colorata cu bulion.
Salata se pune la rece, se serveste in aceeasi zi sau de pe o zi pe alta, cu muraturi alaturi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii