Fasolea se pune la fiert cu un morcov si uri pastirnac. Cind se poate consuma, se trece prin sita cu zarzavat cu tot, se pune intr-un vas adinc si se
Fasolea se pune la fiert cu un morcov si uri pastirnac. Cind se poate consuma, se trece prin sita cu zarzavat cu tot, se pune intr-un vas adinc si se amesteca cu usturoi pisat si
sare, dupa gust.
Cind se pune usturoiul se poate adauga si putin ulei
(salata va fi mai gustoasa).
Se asaza fasolea in salatiera, se orneaza cu ceapa prajita in ulei si colorata cu bulion.
Salata se pune la rece, se serveste in aceeasi zi sau de pe o zi pe alta, cu muraturi alaturi.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii