Fasolea se curata de capete, se spala si se pune la fiert in apa care clocoteste. Se fierbe intr-un vas acoperit o ora, dupa care se scoate si se scu
Fasolea se curata de capete, se spala si se pune la fiert in apa care clocoteste.
Se fierbe intr-un vas acoperit o ora, dupa care se scoate si se scurge.
Punem doua galbenusuri crude intr-un castron, o lingurita de mustar, zeama de lamiie. se amesteca bine cu o lingura de lemn, apoi se adauga uleiul treptat, freeind in acelasi sens.
Maioneza se pune peste fasole, dupa ce aceasta s-a racit si a fost amestecata cu ceapa tocata marunt
Se sareaza salata, se presara cu patrunjel verde tocat si se lasa la rece
Alte retete de salata
Salata boeuf
Salata ciuperci

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii