Curatam fasole de capete, se spala si se pune la fiert in apa care clocoteste. Fierbem intr-un vas acoperit o ora, dupa care se scoate si se scurge, i
Curatam fasole de capete, se spala si se pune la fiert in apa care clocoteste.
Fierbem intr-un vas acoperit o ora, dupa care se scoate si se scurge, intr-un vas adinc se pun doua galbenusuri crude, o lingurita de mustar, zeama de lamiie, se amesteca bine cu o lingura de lemn, apoi se adauga uleiul treptat, frecind in acelasi sens.
Maioneza se pune peste fasole, dupa ce aceasta s-a racit si a fost amestecata cu ceapa tocata marunt.
Se sareaza salata, se presara cu patrunjel verde tocat, se lasa la rece si se serveste in aceeasi zi.
Alte  retete
Ciulama de ciuperci
Piept de pui

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii