Salata de fasole verde cu usturoi

Curatam fasolea si o punem la fiert in apa in care clocoteste. Se fierbe o ora, cu putina sare, iar cind se poate consuma, se scoate, se scurge bine s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de fasole verde
  • sare
  • usturoi dupa gust
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri de otet
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Curatam fasolea si o punem la fiert in apa in care clocoteste. Se fierbe o ora, cu putina sare, iar cind se poate consuma, se scoate, se scurge bine si se lasa in castron sa se raceasca.

Se toaca usturoi dupa dorinta, se mai pune sare, se face un sos din ulei si otet, se amesteca toate si se lasa salata la rece.

Se poate servi si de pe o zi pe alta, cu verdeata tocata pusa deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc