Ficateii se fierb, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Intre timp, se prepara sosul: pateul de ficat se freaca cu uleiul si mustarul. Se aduaga
Ficateii se fierb, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Intre timp, se prepara sosul: pateul de ficat se freaca cu uleiul si mustarul. Se aduaga patrunjelul tocat fin si jumatate de ardei gras, taiat cubulete mici. Daca e nevoie, se mai adauga ulei, apoi se sareaza si se adauga piper. Pe un platou, se aranjeaza ficateii pe frunze de salata, peste care se toarna sosul. Se orneaza cu rosiile si ceapa taiate rondele, de asemenea cu restul de ardei gras.
Se poate aranja salata pe platou, dar si pe farfurii, pentru fiecare persoana care serveste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii