Se fierb legumele. Cind sint gata, se taie in cuburi mici si se adauga sunca si castraveciorii taiati bucatele. Totul se pune intr-o salatiera. Deasup
Se fierb legumele. Cind sint gata, se taie in cuburi mici si se adauga sunca si castraveciorii taiati bucatele. Totul se pune intr-o salatiera. Deasupra se toarna sosul preparat astfel: pasta de peste se freaca, adaugand cite putin uleiul si otetul, la sfirsit sare, piper si verdeata tocata.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii