Se scot simburii maslinelor si se dau prin masina de tocat carne impreuna cu miezul de piine inmuiat in apa si stors bine. Pasta obtinuta se freaca ap
Se scot simburii maslinelor si se dau prin masina de tocat carne impreuna cu miezul de piine inmuiat in apa si stors bine. Pasta obtinuta se freaca apoi cu ulei turnat cu picatura. La sfirsit, se adauga ceapa taiata marunt sau data prin razatoarea mica si zeama de lamiie. Se orneaza cu frunze de salata.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii