Se pune un ou deoparte, pentru sos. Se freaca bine un castron cu catelul de usturoi, ce ramine se toaca marunt. Se taie fasolea in doua bucati. Se
Se pune un ou deoparte, pentru sos.
Se freaca bine un castron cu catelul de usturoi, ce ramine se toaca marunt.
Se taie fasolea in doua bucati. Se taie cartofii, ceapa, ardeiul gras în rondele.
Se taie rosiile si ouale in sferturi.
In castron se pune un strat de cartofi, deasupra un strat de fasole verde, apoi rosiile, ceapa, ardeiul gras si se presara restul de usturoi. Se termina cu fileurile de anchois, tonul taiat bucatele, maslinele si feliile de ou.
Se sareaza, se pipereaza.
Se face un sos din ulei amestecat cu otet si galbenusul celui de-al treilea ou.
Se toarna peste salata si se presara cu busuiocul tocat si cu capere.
Cartofii se pot înlocui cu orez fiert
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii