Se fierbe orezul conform indicatiilor de pe cutie si se lasa sa se raceasca. Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare (sau se p
Se fierbe orezul conform indicatiilor de pe cutie si se lasa sa se raceasca. Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare (sau se pregateste pe gratar). Dupa ce se raceste se taie bucatele mici. Rosiile, castravetii si avocado se taie cubulete. Ardeiul se taie feliute.
Într-un castron se amesteca orezul, bucatelele de piept de pui, legumele tocate, alunele, porumbul. Se adauga cascavalul ras, zeama de la ½ lamaie si ulei de masline.
Se serveste rece.
Alte salate recomandate
Salata telina
Salata cartofi
Salata icre

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii