Pastele se fierb in apa cu sare. Merele, castravetii si rosiile (fara pielite) se rad pe razatoarea mare. Sunca se taie cubulete mici. Merele, rosiile
Pastele se fierb in apa cu sare. Merele, castravetii si rosiile (fara pielite) se rad pe razatoarea mare. Sunca se taie cubulete mici. Merele, rosiile, castravetii,sunca, maioneza si smantana se adauga peste pastele fierte si racite. Se amesteca bine si se adauga sare si piper dupa gust.
Se serveste rece
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii