Frisca impreuna cu iaurtul, mierea, zeama de lamaie si ghimbirul se pune intr-un vas si se amesteca bine. Dovleacul se taie in cuburi mici, feliile de
Frisca impreuna cu iaurtul, mierea, zeama de lamaie si ghimbirul se pune intr-un vas si se amesteca bine. Dovleacul se taie in cuburi mici, feliile de portocale se desfac, cateva se pun deoparte pentru ornat, iar celelalte se taie in bucati. Fructele kiwi se taie felii subtiri. Merele se lasa la urma pentru a nu oxida! Se curata si se taie cuburi mici. Peste amestecul de frisca se adauga dovleacul, portocalele taiate, si merele. Se imparte salata de fructe in castronase si se orneaza cu feliile de potocala si kiwi. Se serveste imediat, altfel totul devine amar, pentru ca fructul de kiwi contine o enzima care descompune albuminele.
Se seveste cu napolitane
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii