Frisca impreuna cu iaurtul, mierea, zeama de lamaie si ghimbirul se pune intr-un vas si se amesteca bine. Dovleacul se taie in cuburi mici, feliile de
Frisca impreuna cu iaurtul, mierea, zeama de lamaie si ghimbirul se pune intr-un vas si se amesteca bine. Dovleacul se taie in cuburi mici, feliile de portocale se desfac, cateva se pun deoparte pentru ornat, iar celelalte se taie in bucati. Fructele kiwi se taie felii subtiri. Merele se lasa la urma pentru a nu oxida! Se curata si se taie cuburi mici. Peste amestecul de frisca se adauga dovleacul, portocalele taiate, si merele. Se imparte salata de fructe in castronase si se orneaza cu feliile de potocala si kiwi. Se serveste imediat, altfel totul devine amar, pentru ca fructul de kiwi contine o enzima care descompune albuminele.
Se seveste cu napolitane
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii