Salata de ridiche neagra cu branza de capra si mere este o reteta de salata minunata, foarte sanatoasa, ce se prepara incredibil de usor. Este o bomba de vitamine pur si simplu, urmarind reteta culinara vei putea sa o prepari si tu.
Ceapa se curata si se razuie fin, se scurge de zeama. Se pune intr-un bol, se adauga branza de capra, uleiul de masline si cele 2 linguri de iaurt. Se mixeaza bine, se ptriveste dupa gust de sare si piper.
Mararul si patrunjelul se toaca marunt, se adauga la amestecul de branza si se amesteca bine pentru omogenizare.
Marul si ridichea neagra se spala bine se taie rondele. Ridichea se "stropeste" cu sare de mare si se lasa putin sa iasa apa din ea. Feliile de mere se freaca cu o jumatate de lamaie ca sa nu se oxideze.
Salata se aranjeaza astfel: o felie de ridiche neagra, se stropeste cu putin ulei de masline, se aseaza cu lingura putin amestec de branza, apoi se aseaza o felie de mar, iar crema de branza si se repeta operatiunea.
Deasupra ramane crema de branza decorata cu marar proaspat.
Salata de ridiche neagra cu branza de capra se serveste imediat, este foarte potrivita si pentru petreceri.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii