Salata de ridiche neagra cu branza de capra si mere este o reteta de salata minunata, foarte sanatoasa, ce se prepara incredibil de usor. Este o bomba de vitamine pur si simplu, urmarind reteta culinara vei putea sa o prepari si tu.
Ceapa se curata si se razuie fin, se scurge de zeama. Se pune intr-un bol, se adauga branza de capra, uleiul de masline si cele 2 linguri de iaurt. Se mixeaza bine, se ptriveste dupa gust de sare si piper.
Mararul si patrunjelul se toaca marunt, se adauga la amestecul de branza si se amesteca bine pentru omogenizare.
Marul si ridichea neagra se spala bine se taie rondele. Ridichea se "stropeste" cu sare de mare si se lasa putin sa iasa apa din ea. Feliile de mere se freaca cu o jumatate de lamaie ca sa nu se oxideze.
Salata se aranjeaza astfel: o felie de ridiche neagra, se stropeste cu putin ulei de masline, se aseaza cu lingura putin amestec de branza, apoi se aseaza o felie de mar, iar crema de branza si se repeta operatiunea.
Deasupra ramane crema de branza decorata cu marar proaspat.
Salata de ridiche neagra cu branza de capra se serveste imediat, este foarte potrivita si pentru petreceri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii