Sfecla cruda se da pe razatoare (pe gaurile de cascaval). Se adauga usturoiul pisat, 50 g samburi de nuci taiat grosier si doua linguri de maioneza. S
Sfecla cruda se da pe razatoare (pe gaurile de cascaval). Se adauga usturoiul pisat, 50 g samburi de nuci taiat grosier si doua linguri de maioneza.
Se lasa o ora sa se intrepatrunda aromele. Este foarte buna si pe paine prajita.
Alte retete cu salata
Salata vinete
Salata telina
Salata ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii