Sfecla cruda se da pe razatoare (pe gaurile de cascaval). Se adauga usturoiul pisat, 50 g samburi de nuci taiat grosier si doua linguri de maioneza. S
Sfecla cruda se da pe razatoare (pe gaurile de cascaval). Se adauga usturoiul pisat, 50 g samburi de nuci taiat grosier si doua linguri de maioneza.
Se lasa o ora sa se intrepatrunda aromele. Este foarte buna si pe paine prajita.
Alte retete cu salata
Salata vinete
Salata telina
Salata ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii