Salata de sfecla rosie

Sfecla rosie se fierbe sau se coace in cuptor, se curata, se taie pai sau rondele, se pune intr-un castron, se sareaza si se presara cu piper. Se adau

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 buc. radacini de sfecla
  • 2 linguri ulei
  • 1/4 pahar otet
  • piper
  • sare
  • marar
  • patrunjel

Mod de preparare

Sfecla rosie se fierbe sau se coace in cuptor, se curata, se taie pai sau rondele, se pune intr-un castron, se sareaza si se presara cu piper. Se adauga ulei, otet, se amesteca si se aranjeaza in salatiera. Se presara apoi cu marar sau cu patrunjel verde tocat marunt.
Se serveste la carne fripta sau fiarta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori