Taiteii se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg bine. Ouale se fierb, merele se curata de coaja, castraveciorii
Taiteii se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg bine.
Ouale se fierb, merele se curata de coaja, castraveciorii si rosiile se taie cubulete cam de 1 cm, iar crenvustii se taie rondele.
Maioneza se subtiaza cu frisca , se condimenteaza cu nucsoara, boiaua si sarea.
Se adauga sosul Worchester, apoi se pun toate ingredientele in sosul astfel obtinut.
Pofta buna!
Alte retete salate delicioase gasiti aici:
Salata cu rosii, ardei si anghinare,
Salata de ridichi cu ou,
Salata de castraveti verzi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii