Taiteii se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg bine. Ouale se fierb, merele se curata de coaja, castraveciorii
Taiteii se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg bine.
Ouale se fierb, merele se curata de coaja, castraveciorii si rosiile se taie cubulete cam de 1 cm, iar crenvustii se taie rondele.
Maioneza se subtiaza cu frisca , se condimenteaza cu nucsoara, boiaua si sarea.
Se adauga sosul Worchester, apoi se pun toate ingredientele in sosul astfel obtinut.
Pofta buna!
Alte retete salate delicioase gasiti aici:
Salata cu rosii, ardei si anghinare,
Salata de ridichi cu ou,
Salata de castraveti verzi

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii