Rosiile se taie felii, ardeiul si ceapa se taie marunt si dupa ce s-au sarat se pune otet. Se adauga telemeaua taiata cubulete de 1,5 cm. Se amesteca
Rosiile se taie felii, ardeiul si ceapa se taie marunt si dupa ce s-au sarat se pune otet. Se adauga telemeaua taiata cubulete de 1,5 cm. Se amesteca si se toarna peste toata compozitia ulei, iar la sfirsit patrunjelul verde tocat marunt.
Se serveste ornata cu masline ca aperitiv sau ca garnitura la friptura rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii