Fierbem carnea pina cind se poate consuma, se curata de piele si oase, se taie marunt si se pune intr-un castron. Facem o maioneza groasa din : doua g
Fierbem carnea pina cind se poate consuma, se curata de piele si oase, se taie marunt si se pune intr-un castron.
Facem o maioneza groasa din : doua galbenusuri crude, o cana de ulei, zeama de lamiie, doua linguri de smintina si o lingurita de mustar.
Se da telina pe razatoare, se amesteca cu carnea si gogosarul taiat felii subtiri, se sareaza putin si se acopera cu maioneza. Maioneza se poate subtia cu smintina. Salata se poate servi si de pe o zi pe alta:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii