Fierbem carnea pina cind se poate consuma, se curata de piele si oase, se taie marunt si se pune intr-un castron. Facem o maioneza groasa din : doua g
Fierbem carnea pina cind se poate consuma, se curata de piele si oase, se taie marunt si se pune intr-un castron.
Facem o maioneza groasa din : doua galbenusuri crude, o cana de ulei, zeama de lamiie, doua linguri de smintina si o lingurita de mustar.
Se da telina pe razatoare, se amesteca cu carnea si gogosarul taiat felii subtiri, se sareaza putin si se acopera cu maioneza. Maioneza se poate subtia cu smintina. Salata se poate servi si de pe o zi pe alta:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii