Salata de vinete cu ceapa si ulei este un aperitiv traditional si delicios. Vinetele se coc la foc iute pe flacara sau pe plita, se racesc, se curata de coaja si se lasa la scurs.
Salata de vinete cu ceapa si ulei este un aperitiv traditional si delicios. Vinetele se coc la foc iute pe flacara sau pe plita, se racesc, se curata de coaja si se lasa la scurs. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se spala si se taie felii. Vinetele se toaca cu un satar de lemn si se amesteca pana se albesc cu ulei turnat putin cate putin. Se va folosi o lingura de lemn. Se adauga ceapa si sarea. Se decoreaza cu rosii.
Salata de vinete cu ceapa si ulei se serveste rece.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii