Salata de vinete cu ceapa si ulei este un aperitiv traditional si delicios. Vinetele se coc la foc iute pe flacara sau pe plita, se racesc, se curata de coaja si se lasa la scurs.
Salata de vinete cu ceapa si ulei este un aperitiv traditional si delicios. Vinetele se coc la foc iute pe flacara sau pe plita, se racesc, se curata de coaja si se lasa la scurs. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se spala si se taie felii. Vinetele se toaca cu un satar de lemn si se amesteca pana se albesc cu ulei turnat putin cate putin. Se va folosi o lingura de lemn. Se adauga ceapa si sarea. Se decoreaza cu rosii.
Salata de vinete cu ceapa si ulei se serveste rece.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii