Dupa gust sau dupa apetit, se amesteca o cantitate potrivita de maioneza cu zahar pudra pentru a obtine un sos cu gust picant. Se adauga cateva lingur
Dupa gust sau dupa apetit, se amesteca o cantitate potrivita de maioneza cu zahar pudra pentru a obtine un sos cu gust picant. Se adauga cateva linguri de zeama de compot si scortisoara.
In sosul obtinut, se presara fructele pregatite si se amesteca cu grija. Se lasa la macerat cateva ore, la frig.
La servire se orneaza cu bucati de fructe.
Este exceptionala ca garnitura la friptura din piept de pui.
Alte retete dulciuri
Prajitura simpla de visine
Prajitura capsuni
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii