Salata din fasole boabe este un aperitiv cu legume sanatos si delicios. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala, se lasa cca 12 ore in apa rece, dupa care se fierbe.
Salata din fasole boabe este un aperitiv cu legume sanatos si delicios. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala, se lasa cca 12 ore in apa rece, dupa care se fierbe in apa cu sare. Dupa primele clocote apa se schimba cu o alta fierbinte. Dupa cea de a doua fierbere se strecoara si se lasa la racit. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Otetul se dilueaza in 50 ml apa. Fasolea se amesteca cu ceapa, otetul, uleiul, sarea si piperul.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii