Salata din fasole boabe este un aperitiv cu legume sanatos si delicios. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala, se lasa cca 12 ore in apa rece, dupa care se fierbe.
Salata din fasole boabe este un aperitiv cu legume sanatos si delicios. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala, se lasa cca 12 ore in apa rece, dupa care se fierbe in apa cu sare. Dupa primele clocote apa se schimba cu o alta fierbinte. Dupa cea de a doua fierbere se strecoara si se lasa la racit. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Otetul se dilueaza in 50 ml apa. Fasolea se amesteca cu ceapa, otetul, uleiul, sarea si piperul.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii