Se incalzeste cuptorul bine. Intr-o tigaie metaliza pentru copt se pune uleiul de masline, 3/4 din cantitatea de rosii, zaharul si cimbrul. Rosiile se
Se incalzeste cuptorul bine. Intr-o tigaie metaliza pentru copt se pune uleiul de masline, 3/4 din cantitatea de rosii, zaharul si cimbrul. Rosiile se coc pana devin foarte moi, in jur de 2 ore si jumatate. Prin aceasta metoda vei obtine niste rosii delicioase, izate in ulei si zahar. Poti face aceasta "operatiune" si cu 1-2 zile inainte si poti pastra rosiile la rece.
Dupa izare, transfera rosiile intr-un bol mai mare, lasand sa se scurga tot uleiul inainte. Intr-un alt bol mai mic pune putin ulei (100 ml) din tava in care s-au izat rosiile, adauga vinegreta, sare si piper si amesteca bine.
In bolul mare se pune restul de rosii proaspete, cubuletele de branza San Simon si dressing-ul de salata. Se amesteca delicat, se presara pe deasupra ceapa verde si hasmatuchi si se serveste cu paine prajita.
Branza San Simon poate fi inlocuita cu un cascaval afumat de buna calitate si cu o textura mai cremoasa.
Este o salata foarte buna
Salata de pui
Salata orientala
Salata vinete
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii