Salata mexicana

Se scurg foarte bine legumele fierte si tonul si se amesteca intr-un caston adinc. Se adauga maioneza, suc de lamiie, sare si piper dupa gust. Se aco

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. mazare fiarta
  • 200 gr. porumb fiert
  • 200 gr. fasole rosie fiarta
  • ton in ulei - 3 conserve de 100 gr
  • maioneza
  • o lamiie
  • sare
  • piper
  • chipsuri de cartofi cu sare
  • 2 oua fierte
  • 12 buc. masline verzi cu anchoa

Mod de preparare

Se scurg foarte bine legumele fierte si tonul si se amesteca intr-un caston adinc. Se adauga maioneza, suc de lamiie, sare si piper dupa gust.

Se acopera cu maioneza si se orneaza cu chipsuri de jur imprejur, cu ouale taiate in 4 si cu maslinele in mijloc.


Se serveste cu vin alb foarte rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci