Intr-o oala se pune apa la fiert cu o lingurita de ulei si sare. Cand incepe apa sa clocoteasca, se pun doi pumni de paste, se da focul mic si se las
Intr-o oala se pune apa la fiert cu o lingurita de ulei si sare. Cand incepe apa sa clocoteasca, se pun doi pumni de paste, se da focul mic si se lasa sa fiarba.
Cand sunt fierte, se rastoarna intr-o sita se clatesc cu apa recesi se scurg.
Se pune intr-un castron ceapa se taiata pestisori, ardeiul julien, baconul feliute mici, castraveciorii feliute subtiri (se scurg de zeama prin presare intre palme), porumbul, pastele, sarea, piperul, iaurtul (smantana), se amesteca si se dau la rece

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii