Salata orientala de primavara cu cartofi si legume este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se scurg de apa.
Salata orientala de primavara cu cartofi si legume este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se scurg de apa, se curata de coaja si se taie felii rotunde. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Ridichile se curata, se spala si se taie felii subtiri, rotunde. Ouale pentru salata orientala se spala sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare si se taie sferturi. Salata verde se spala frunza cu frunza sub jet de apa rece, se scurge si se taie fasii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Maslinele se spala. Cartofii, ceapa verde, ridichile, salata, mararul se amesteca usor impreuna cu uleiul, otetul, sarea si piperul.
Salata orientala de primavara cu cartofi si legume se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii