Salata orientala de primavara cu cartofi si legume este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se scurg de apa.
Salata orientala de primavara cu cartofi si legume este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se scurg de apa, se curata de coaja si se taie felii rotunde. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Ridichile se curata, se spala si se taie felii subtiri, rotunde. Ouale pentru salata orientala se spala sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare si se taie sferturi. Salata verde se spala frunza cu frunza sub jet de apa rece, se scurge si se taie fasii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Maslinele se spala. Cartofii, ceapa verde, ridichile, salata, mararul se amesteca usor impreuna cu uleiul, otetul, sarea si piperul.
Salata orientala de primavara cu cartofi si legume se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii