Salata orientala de primavara cu cartofi si legume este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se scurg de apa.
Salata orientala de primavara cu cartofi si legume este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se scurg de apa, se curata de coaja si se taie felii rotunde. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Ridichile se curata, se spala si se taie felii subtiri, rotunde. Ouale pentru salata orientala se spala sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare si se taie sferturi. Salata verde se spala frunza cu frunza sub jet de apa rece, se scurge si se taie fasii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Maslinele se spala. Cartofii, ceapa verde, ridichile, salata, mararul se amesteca usor impreuna cu uleiul, otetul, sarea si piperul.
Salata orientala de primavara cu cartofi si legume se serveste rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii