Spalam cartofii bine si ii punem la fiert in apa calda cu putina sare. Cind au fiert se scot, se curata de coaja, se taie felii subtiri cit sint calzi
Spalam cartofii bine si ii punem la fiert in apa calda cu putina sare.
Cind au fiert se scot, se curata de coaja, se taie felii subtiri cit sint calzi, se stropesc cu doua linguri de ulei si se lasa sa se raceasca.
in acest timp se toaca ceapa, usturoiul si salata, se pun peste cartofi si se amesteca. Restul de ulei se amesteca cu otet, sare si piper macinat, iar sosul obtinut se adauga peste cartofi. intr-un castron adinc se asaza citeva frunze de salata sprijinite de peretii vasului, se pune salata, se orneaza cu felii de ou fiert tare si se serveste in aceeasi zi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii