Spalam cartofii bine si ii punem la fiert in apa calda cu putina sare. Cind au fiert se scot, se curata de coaja, se taie felii subtiri cit sint calzi
Spalam cartofii bine si ii punem la fiert in apa calda cu putina sare.
Cind au fiert se scot, se curata de coaja, se taie felii subtiri cit sint calzi, se stropesc cu doua linguri de ulei si se lasa sa se raceasca.
in acest timp se toaca ceapa, usturoiul si salata, se pun peste cartofi si se amesteca. Restul de ulei se amesteca cu otet, sare si piper macinat, iar sosul obtinut se adauga peste cartofi. intr-un castron adinc se asaza citeva frunze de salata sprijinite de peretii vasului, se pune salata, se orneaza cu felii de ou fiert tare si se serveste in aceeasi zi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii