Se spala salata si se taie fisii. Ridichiile se taie rondele foarte fine, un ou in cubulete mici, ceapa dupa gust. Se amesteca totul intr-un castron c
Se spala salata si se taie fisii. Ridichiile se taie rondele foarte fine, un ou in cubulete mici, ceapa dupa gust. Se amesteca totul intr-un castron cu sosul preparat separat din ulei, zeama de lamiie, sare, piper si patrunjel. Se asaza apoi pe o salatiera si se garniseste cu ridichi taiate in forma de rozeta, felii de oua si maslinele fara simburi aranjate in forma de floare. Se serveste imediat.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii