Salata verde se spala si se scurge bine, apoi se taie si se pune intr-un castron. Se fierb ouale tari, se taie in felioare subtiri si se amesteca cu u
Salata verde se spala si se scurge bine, apoi se taie si se pune intr-un castron. Se fierb ouale tari, se taie in felioare subtiri si se amesteca cu un sos preparat din smintina si otet. Inainte de a servi la masa, salata se amesteca cu sosul de smintina si oua si se pune in salatiera. Se garniseste cu rondele de castraveti proaspeti si se presara cu marar sau cu patrunjel verde taiat marunt.
Salata se serveste la fripturi si la unele mincaruri de peste.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii