Salata verde se spala si se scurge bine, apoi se taie si se pune intr-un castron. Se fierb ouale tari, se taie in felioare subtiri si se amesteca cu u
Salata verde se spala si se scurge bine, apoi se taie si se pune intr-un castron. Se fierb ouale tari, se taie in felioare subtiri si se amesteca cu un sos preparat din smintina si otet. Inainte de a servi la masa, salata se amesteca cu sosul de smintina si oua si se pune in salatiera. Se garniseste cu rondele de castraveti proaspeti si se presara cu marar sau cu patrunjel verde taiat marunt.
Salata se serveste la fripturi si la unele mincaruri de peste.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii