• Se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa, morcovul, ciupercile, sare si piper si se vor gati legumele pentru 5-10 minute;
• Legumele gatite se scot si se pun intr-un bol curat, peste care se adauga orezul spalat, patrunjelul tocat, pasta de tomate, mararul, sare, piper, boia si ierburi aromatice;
• Se amesteca foarte bine totul, iar compozitia este gata;
• Se umplu ardeii curatati de seminte si cotoare, nu in totalitate ci numai ¾ deoarece orezul va creste in dimensiune;
• Se pune sucul de rosii in vasul Crock-Pot-ului 5.7 L Digital si se aseaza ardeii umpluti cu gura in sus;
• Se adauga foile de dafin si se completeaza cu apa aproximativ 1 jumatate litru;
• Se pune capacul si se porneste Crock-Pot-ul 5.7 L Digital care se seteaza pe treapta „High'', timp de 4 ore.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii