Aripioare de pui, cu lamaie si garnitura de mazare

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
redusa
Aripioare de pui, cu lamaie si garnitura de mazare

Ingrediente

  • aripioare de pui – 1 kg
  • coriandru proaspat – 1/2 legatura
  • ghimbir ras – 1/2 lingurita
  • usturoi – 4 catei
  • sucul de la 2 lamai
  • mix de condimente pui – 2 lingurite
  • boia – 1 lingurita rasa
  • ulei de masline – 3 linguri
  • mazare congelata – 250 g
  • legume deshidratate
  • bio – 1 lingurita
  • capere – 2 lingurite
  • patrunjel – 1 legatura
  • sare
  • piper – dupa gust

Mod de preparare

• puneti aripioarele intr-un bol incapator
• tocati cei 4 catei de usturoi si puneti-i deasupra impreuna cu uleiul de masline, sucul de la 2 lamai, mixul de condimente de pui, caperele, coriandru tocat in prealabil, legumele deshidratate, sare si piper
• amestecati bine totul si puneti-le in slow cooker Crock Pot 5,7 L Digital
• setati-l pe modul de gatire High si timpul de 3 ore si 30 de minute
• cu o ora inainte de incheierea programului, adaugati mazarea.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori