Burger cu fasii de pulpa de porc

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de porc – 1 kg
  • sos Barbecue – 6 linguri
  • suc de rosii – 400 ml
  • apa – 300 ml
  • sare
  • piper
  • salata de cruditati (Varza – 1/4 buc
  • Morcov – 2 buc
  • Telina 1/4 buc
  • Pastarnac – 1 buc
  • Maioneza 4 linguri
  • Iaurt gras – 1 lingura si 1/2
  • Stafide – 2 linguri)
  • castraveti murati – 3 buc
  • branza cheddar – 6 buc
  • chifle cu ceapa si susan – 6 buc
  • extra sos Barbecue pentru fiecare burger in parte

Mod de preparare

• amestecati sosul barbecue cu rosiile, apa, sarea si piperul
• puneti pulpa de porc in slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital, setati modul de gatire High si timpul de 5 ore
• odata gatit, zdrobiti pulpa cu o furculita
• ungeti chiflele cu sos barbecue, puneti carnea de porc si adaugati deasupra salata de cruditati, felii subtiri de castraveti murati si o felie de branza Cheddar.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci