• amestecati sosul barbecue cu rosiile, apa, sarea si piperul
• puneti pulpa de porc in slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital, setati modul de gatire High si timpul de 5 ore
• odata gatit, zdrobiti pulpa cu o furculita
• ungeti chiflele cu sos barbecue, puneti carnea de porc si adaugati deasupra salata de cruditati, felii subtiri de castraveti murati si o felie de branza Cheddar.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii