Iepure cu legume, made by Adrian Hadean

Portii
2
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa
Iepure cu legume, made by Adrian Hadean

Ingrediente

  • cotlet de iepure – 1 buc
  • morcovi – 23 buc
  • mazare – 1 cutie mica
  • ceapa – 1 buc mica
  • sfecla rosie – 1 buc mica
  • cartofi noi – 10 buc
  • rosii cherry – 6 buc
  • sare grunjoasa – dupa gust
  • piper multicolor – dupa gust
  • supa de legume – 3 cani
  • ceafa de porc afumata si uscata cateva felii subtiri

Mod de preparare

• pentru a fragezi carnea de iepure si a o lasa suculenta, inainte de gatirea traditionala, scufundati carnea fie in apa cu mirodenii si sare, fie in supa de carne, si lasati-o acolo 40-45 de minute la 92-95⁰C. Astfel scade riscul ca ea sa devina tare sau elastica.
• puneti legumele pe fundul vasului ceramic al slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital si iepurele peste ele
• adaugati 3 cani de supa de legume, cat sa treaca peste legume si sa stea iepurele scufundat pe jumatate. Apoi acoperiti carnea cu cateva felii subtiri de ceafa de porc afumata si uscata.
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital pe modul de gatire Low si timpul de 5 ore
• dupa terminarea programului, mai sotati putina mazare in tigaie, două minute, pentru culoare și textura
• la final puteti adauga si sos brun, ca cel de la reteta de Osso Buco, o gasiti aici. Sosul gelifiat trebuie doar incalzit intr-o cratita inainte de a fi pus pe farfurie.
• pentru plus de gust, rumeniti cu unt iepurele inainte de a-l portiona.

Pofta buna!

Articolul complet: http://www.adihadean.ro/2016/05/iepure-n-gradina/ 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Varza cu ardei copti si mamaliguta

Varza cu ardei copti si mamaliguta

Varza cu ardei copti si mamaliguta
Gutui cu carne de pui

Gutui cu carne de pui

De cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...

Gutui cu carne de pui
Cele mai apreciate rețete
Gutui cu carne de pui
1
Mancaruri cu carne

Gutui cu carne de pui

De cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...

Gutui cu carne de pui
Salam de biscuiţi reţetă
2
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...

Salam de biscuiţi reţetă
Aluat dulce pentru placinta
3
Aluaturi

Aluat dulce pentru placinta

Aceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...

Aluat dulce pentru placinta
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazare
4
Bebelusi > 12 luni

Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazare

• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...

Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazare
Prajitura cu mere, budinca si foietaj
5
Prajituri

Prajitura cu mere, budinca si foietaj

O reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...

Prajitura cu mere, budinca si foietaj
Parteneri
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia