• pentru a fragezi carnea de iepure si a o lasa suculenta, inainte de gatirea traditionala, scufundati carnea fie in apa cu mirodenii si sare, fie in supa de carne, si lasati-o acolo 40-45 de minute la 92-95⁰C. Astfel scade riscul ca ea sa devina tare sau elastica.
• puneti legumele pe fundul vasului ceramic al slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital si iepurele peste ele
• adaugati 3 cani de supa de legume, cat sa treaca peste legume si sa stea iepurele scufundat pe jumatate. Apoi acoperiti carnea cu cateva felii subtiri de ceafa de porc afumata si uscata.
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital pe modul de gatire Low si timpul de 5 ore
• dupa terminarea programului, mai sotati putina mazare in tigaie, două minute, pentru culoare și textura
• la final puteti adauga si sos brun, ca cel de la reteta de Osso Buco, o gasiti aici. Sosul gelifiat trebuie doar incalzit intr-o cratita inainte de a fi pus pe farfurie.
• pentru plus de gust, rumeniti cu unt iepurele inainte de a-l portiona.
Pofta buna!
Articolul complet: http://www.adihadean.ro/2016/05/iepure-n-gradina/
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii