• fasonati carnea de vita si taiati-o cubulete
• taiati morcovii cuburi mai mari, iar ceapa rosie cuburi mai mici
• tocati usturoiul marunt
• puneti vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Sauté pe plita si cand s-a incins adaugati uleiul si apoi carnea
• caliti-o bine pana devine brun aurie
• adaugati morcovii, ceapa rosie si usturoiul
• stingeti cu vin rosu si lasati sa se reduca
• adaugai apa si lasati-o sa scada
• puneti apoi sos de soia si de barbecue peste
• luati vasul de pe foc si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 6 L Sauté
• setati pe modul de gatire High si timpul de 2 ore
• cu 30 de minute inainte de incheierea programului adaugati mazarea
• cu 10 minute inainte de incheierea programului adaugati amidonul dizolvat in putin lichid din mancare si bineinteles, piper si sare daca mai trebuie
• serviti cu orez.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii