Mancare de vita cu morcovi, mazare si ceapa rosie

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • antricot vita – 800 g
  • morcovi (taiati cuburi) – 3 buc
  • mazare – 200 g
  • sos de soia – 100 ml
  • ceapa rosie – 1 buc
  • sos barbecue – 2 linguri
  • amidon – 1 lingurita
  • vin rosu – 50 ml
  • apa – 150 ml
  • usturoi – 4 catei
  • ulei masline – 2 linguri
  • piper – dupa gust

Mod de preparare

• fasonati carnea de vita si taiati-o cubulete
• taiati morcovii cuburi mai mari, iar ceapa rosie cuburi mai mici
• tocati usturoiul marunt
• puneti vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Sauté pe plita si cand s-a incins adaugati uleiul si apoi carnea
• caliti-o bine pana devine brun aurie
• adaugati morcovii, ceapa rosie si usturoiul
• stingeti cu vin rosu si lasati sa se reduca
• adaugai apa si lasati-o sa scada
• puneti apoi sos de soia si de barbecue peste
• luati vasul de pe foc si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 6 L Sauté
• setati pe modul de gatire High si timpul de 2 ore
• cu 30 de minute inainte de incheierea programului adaugati mazarea
• cu 10 minute inainte de incheierea programului adaugati amidonul dizolvat in putin lichid din mancare si bineinteles, piper si sare daca mai trebuie
• serviti cu orez.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Orez cu prune uscate
1
Mancaruri cu orez

Orez cu prune uscate

Am pus zaharul in cratita la caramelizat, eu am adaugat si o bucatica de unt dar daca faceti reteta de post nu mai puneti...

Orez cu prune uscate
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
2
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
3
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Prajitura cu prune
4
Prajituri

Prajitura cu prune

Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....

Prajitura cu prune
Lichior de bere de casa
5
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Parteneri
Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană
Bucataras.RO

Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană

Bucurați-vă de o gustare delicioasă cu această rețetă simplă de brânză feta la cuptor cu măsline! Brânza...

Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia