• curatati si taiati cubulete pulpele superioare
• puneti-le intr-un castron incapator si adaugati peste acestea uleiul de alune, sucul de la o lamaie, coriandru boabe (pe care le macinati), chimion, nucsoara, cardamon, scortisoara, piper cayenne, ghimbir ras, sare si piper
• tocati ceapa cubulete mici si adaugati-o si pe aceasta deasupra, impreuna cu piureul de rosii, smantana de gatit, laptele de cocos si uleiul
• amestecati foarte bine totul si puneti compozitia in slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual Black
• setati pe modul de gatire High si opriti dupa 2 ore.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii